Quick Contact:

T. 0800 304 7060

M. 07771 555217

Honey Interior Design | Expert interior design service for Hythe, Canterbury, Kent
Stacks Image 5022

Lounge & Conservatory Refurbishment

With an existing family living room off of the kitchen, the brief for this additional living room was for a more elegant living space. The inspiration was treasured pieces from travels abroad and the client favoured a Moroccan inspired vibe but with the use of greys and pastel brights. They also favoured mid century and contemporary furnishings. The resulting space is one that has a calm, grown up feel but doesn't take itself too seriously! There are pops of colour throughout the scheme and lots of use of pattern and texture.

Click the thumbnails to view the gallery

Stacks Image 301154

Kent College Changing Rooms

The client asked us to create something different for an extensive, tired, junior school boys WC /changing area with poor natural light and a short floor to ceiling height. Not an easy challenge! We worked with the client to design something that would look great but also be hard-working, hard-wearing & a functional area for the students & staff who use the space. We designed a scheme that incorporated the school colours and specified contract materials to ensure a robust space. We added design features like the motivational phrases from the games master and wrapped the structural columns with artificial grass for a quirky wow factor! Students & staff alike are thrilled with the results.

Click the thumbnails to view the gallery

Stacks Image 301211

The Flying Horse

The brief was to turn the shabby staff rooms above the Flying Horse into guest accommodation. The owners were keen to incorporate the traditional, country setting of the pub and also consider links to the community such as their support of the local cricket team. They didn’t want anything too floral or ‘old-fashioned’. The rooms have been sympathetically restored with neutral walls & wood furniture, accented by fabrics in sage greens & burnished reds – whilst a quirky touch was added to the corridors and downstairs dining room through the use of a Linwood cricket themed wallpaper.

Click the thumbnails to view the gallery

Stacks Image 5541

Refreshed Family Living Space

A young family wanted to refresh the family living room to make it bright and fun - a place which both adults and children could enjoy. The focus was on making the most of the light and the garden views and creating a welcoming space where all the family could relax. Incorporated into the design was an heirloom chair - which was rescued from a second floor play room and reupholstered to give it a new lease of life. The fabrics tie with the bespoke curtains and soft furnishings. The feature wall frames out the wood burning stove and adds a punch of colour.

Click the thumbnails to view the gallery

Stacks Image 5581

Contemporary 50’s Bungalow Renovation

The owners of this property approached me at the very early stages of the building renovation. My brief was to help them pull together a cohesive look throughout the property. They wanted something fresh and airy - whilst at the same time welcoming. They had a lot of existing pieces of furniture to incorporate into the designs and wanted guidance on choices for bathroom tiles, cabinetry in the kitchen and flooring throughout - as well as options for window dressings. I also helped with space planning and lighting designs.

Click the thumbnails to view the gallery